Late Night Learning

Ever-evolving campus

The design is based on the learning environment of the future. The building aspires to bring people together and act as a catalyst for change and development by opening up towards its surroundings with respect for future developments and the current identity of an ever-evolving campus.

  • Client: Beliris
  • Location: Elsene, Belgium
  • Category: Institutional, Urban Design
  • Program: Learning and Innovation Centre
  • Status: Design proposal
  • Building area: 9144m²
  • Collaborators: Schmidt Hammer Lassen, Bureau Bouwtechniek
Be Li1
Future days
16002 Be Li Elsene 10
level 0
16002 Be Li Elsene 11
level +1
16002 Be Li Elsene 12
level +2
16002 Be Li Elsene 13
level +3
16002 Be Li Elsene 14
level +4
Belly of the beast
Be Li2
Into the light
Team
Nigel Jooren, Ferran Massip, Luca Morosetti, Rocio Garcia, Koen Maertens

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.