OYO house Ge Po copyright Tom Janssens interior9 web

House Gepo

This private residence is conceived as a place without boundaries: the garden is the living room, the small lake the bathroom. Nature thrives in this low budget home that sticks perfectly to the basic idea of living, functioning very open minded. Every room in this house is connected and ready to absorb the creativity of its residents.

  • Client: Private
  • Location: Wijgmaal, Belgium
  • Category: Residential
  • Program: Private residence
  • Status: Completed
  • Building area: 180 m²
OYO house Ge Po copyright Tom Janssens exterior6 web
IMG 7248 LQ
IMG 7551 LQ
IMG 7100 LQ

The steel structure glass walls bring nature inside.

IMG 7489 LQ
Credits

Pictures: Tom Janssens

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.